16 Ağustos 2017 07:43

Fakültemiz Sanat Tarihi Bölümü Kurucu Öğretim Üyesi ve  Mesleki Eğitim Fakültesi eski Dekanlarından  Prof. Dr. H. Örcün BARIŞTA 15 Ağustos 2017 tarihinde vefat etmiştir.

Merhumenin cenazesi  17 Ağustos Perşembe günü Cebeci asri mezarlığı İsmet Özoğul camisinde kılınacak öğle namazından sonra defnedilecektir. Merhumeye Allah’ tan rahmet, kederli  ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Not: Cenaze törenine katılmak isteyenler için üniversitemizin tahsis ettiği araç saat 12:30 da rektörlük binası A kapısından hareket edecektir.

Edebiyat Fakültesi Dekanlığı